ÜLKE TEMSİLCİSİ ÖĞRENCİLERİMİZLE TOPLANDIK

21.12.2022 tarihinde Yaşam Merkezinde Uluslararası Öğrencilerimizden Ülke Temsilcilerimize yönelik bir yemek düzenlendi. OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. M. Said Kurşunoğlu, Uluslararası İlişkiler Şube Müdürü Ahmet Çakır ve Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Dr. Olcay Bayraktar’ın katıldığı yemekte öğrencilerimizin talepleri ve temennileri üzerine çözüm yolları konuşuldu. Yunanistan,  Afganistan, Sudan, Pakistan, Lübnan, Yemen, Ukrayna, Kosova, Cezayir, Türkmenistan, Rusya, Suriye, Cibuti, Tacikistan, Fransa, Çad, Kazakistan, Latin Amerika, Kırgızistan, Gabon, Angola, Gine Bisseau, Ahıska, Malezya, Endonezya, Mısır, Irak, Gine, Ruanda, Mali, Amerika, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Belçika, Burundi, Etiyopya, Güney Sudan, Komor, Fas, Gürcistan, Hollanda, İsveç, İsviçre, Doğu Türkistan, Somali ülkelerinden temsilcilerimizin katılım sağladığı buluşmada OMÜ-YÖS sınavı ve uluslararası öğrenci etkinlikleri değerlendirildi.