Irak Etkinliği
29-07-2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından 07.06.2024 tarihinde  düzenlenen ‘Irak Kültür Buluşması’ etkinliği öğrencilerimizin yoğun katılımıyla Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleşti.
Iraklı öğrencilerimizin bu programına Samsun Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı (SAMÜDER) Avukat Hakan Karaduman, OMÜ Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Said Kurşunoğlu, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Olcay Bayraktar, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Program akışı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ardından Iraklı öğrenciler; belgesel film gösterimi, şarkı dinletisi, Irak millî dansı ve defile gibi kültürel ögelerle ülkelerini tanıtırken, eski mezunlara belge takdimi de yapıldı.Program, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.