ULUSLARARASI YEMEK

31 MART 2016 tarihinde Uluslararası İlişkiler Ofisinin alt katında bulunan ESN Samsun ofisinde gerçekleştirilen etkinliğe farklı ülkelerden öğrenciler yöresel yemeklerini yapıp getirdiler ve birlikte akşam yemeği yenildi.

6 Mayıs 2016 tarihinde Litvanya’nın Kaunas şehrinde bulunan bir anaokulu ile iletişime geçilmiş ve Samsun’da Şehit Cengiz Topel İlkokulu’nda bulunan anasınıfı öğrencileri tarafından yapılan resimler belli bir süre Kaunas’da olacak ESN Samsun Social Erasmus koordinatörü olan Nur Aksoy tarafından oradaki öğrencilere verilmiştir. Resimleri yapan öğrencilerin iletmek istedikleri mesajlar da Litvanya dili bilen bir sorumlu tarafından aktarılmıştır. Yakın tarihte oradaki öğrencilerin de Samsun’a resim göndermesi konusunda iletişim halinde bulunulmaktadır.