Uluslararası Öğrenciler kayagüney köyü Ali Nihat Gökyiğit Araştırma istasyonunda piknik yaptılar

Üniversite istasyonunda toplanan öğrenciler eğlenceli bir yolculuğun ardından öncelikle fidan dikme etkinliğine katıldılar. Kestane ağacı dikerek doğaya hayat veren Uluslararası öğrenciler ardından mantar yetiştirme merkezini ziyaret ettiler. Kültür mantarı ve istiridye mantarının nasıl yetiştirildiğini ilk kez gören öğrenciler yetkilinin izniyle mantar topladılar daha sonra Ali Nihat Gökyiğit Araştırma istasyonuna giderek topladıkları mantarları mangalda kızartmanın keyfini çıkardılar. Ardından öğrencilere yiyecek ikramında bulunuldu. Ayrıca gün içinde ilk kez patpata binen öğrenciler çok eğlendiklerini söylediler. Gezinin sonunda kayagüney köyünde seyir tepesine çıkıldı.