UKRAYNA BÜYÜKELÇİSİ ANDRİİ SYBIBA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ OFİSİNDE UKRAYNA UYRUKLU ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİ

10 Kasım 2017 tarihinde Samsun’a gelen Ukrayna’nın Türkiye Büyükelçisi Andrii SYBIBA, Karadeniz Ukraynalılar Derneği Başkanı Liudmyla Shymko ve beraberindeki heyet  Ondokuz Mayıs Üniversitesi  Uluslararası Birim Başkanı Prof. Dr. Rıdvan KIZILKAYA ve Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Prof. Dr. İzzet AKÇA eşliğinde Ukraynalı Öğrencilerimizle Uluslararası Öğrenci Ofisinde bir araya geldi.

Ukrayna uyruklu öğrencilerimizle görüşmelerinin ardından Ukrayna Büyükelçisi Andrii Sybiba ve Karadeniz Ukraynalılar Derneği Başkanı Liudmyla Shymko ile öğrencilerimiz günün anısına fotoğraf çektirdiler.