Menü


Türkmenistan’ın Ankara Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev ve beraberindeki heyet, Türkmenistan uyruklu Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileriyle bir araya geldi.

Programın başlangıcında öğrencilerin istek, talep ve görüşlerini dinleyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan “Bütün öğrencilerimiz bizim için değerlidir, uluslararası öğrencilerimizin sorunsuz eğitim görmeleri için çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

 

Öğrencilerle bir araya gelen Türkmenistan Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev, OMÜ'de öğrenim gören Türkmenistan uyruklu öğrenci sayısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Samsun’da bulunan OMÜ'de sizlerin gözetildiğine ve sorun yaşamadan eğitiminizi tamamlamanız için Üniversite yönetiminin yürüttüğü çalışmalara tanık olmak mutluluk verici." ifadelerini kullandı.

 

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (AKM) Mavi Salon’da gerçekleşen etkinliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Akça, Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Prof. Dr. Rıdvan Kızılkaya ve çok sayıda öğrenci katıldı.