Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden Nijer Niamey’e Eğitim Desteği

22 Mayıs 2021 de üniversitemizin düzenlediği YÖS sınavı için Nijer’e giden Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bayram Özer, Maarif Vakfı ile üniversitemiz arasında imzalanan protokol çerçevesinde Nijer Niamey'de bulunan Ecoles de l'Amitié Nigero-Turque de öğretmenlere ve öğrencilere yönelik eğitici seminerler verdi. Doç. Dr. Özer “öğretmenlerin mesleki gelişimi ve ilgili sınavlarda yapılan hatalar”, “ölçmede geçerlik-güvenirlik”, Bakalorya sınavına girecek öğrenciler için “öğrenmede disiplin”, “anlama ile öğrenme arasındaki farklar” ve “öğrenmenin doğası ve öğrenme stilleri” konularında iki gün süreyle toplam 8 saatlik eğitim verdi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin ve Türkiye’deki eğitim imkânlarının da tanıtıldığı Seminerler okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından yoğun ilgi ile takip edildi.

Sunumu görmek için lütfen tıklayınız