OMÜ ve Samsun’un Gönüllü Elçileri Cumartesi Akşamı TRT Haber’de

TRT Haber kanalında yayınlanan ve ülkemizde yaşayan uluslararası öğrencilerin bakış açısından Türkiye’yi, Türkçeyi, Türk kültürünü ve öğrencilerin yaşam öykülerini ekrana taşıyan “Gönüllü Elçiler” adlı televizyon programı bu kez Samsun ve OMÜ temasıyla 2 Aralık Cumartesi günü (yarın) saat 18:35’te izleyicilerle buluşacak.

Öğrenciler verdikleri röportajlarda Samsun’la olan uyum süreçlerinden bahsederek eğitimsel sosyo-kültürel ve sportif anlamda kentin ve üniversitenin kendilerine sağladıkları olanakları anlattılar. Türk kültürü ve geleneklerini tanıyıp deneyimledikleri için mutlu olduklarını vurgulayan uluslararası öğrenciler, bunun yanı sıra Türk kültürünü ve Türkiye’nin vizyonunu kendi ülkelerine taşıyacaklarını belirttiler.

Programın tanıtım videosunu izle

Social media: @gonullu_elciler