Menü


OMÜ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİ SANAYİ İLE BULUŞUYOR

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Uluslararası Öğrenci Ofisi, OMÜ’de öğrenim gören uluslararası öğrencilere Samsun sanayisini tanımak ve ülkeleriyle yapılacak olası ticari iş birliklerinin önünü açmak amacıyla,  Ulusoy Un Fabrikası’na gezi düzenledi.

OMÜ Danışma Kurulunun aldığı karar doğrultusunda düzenlenen geziye; Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Akça, Öğr. Gör. Tahsin Atalay, Öğr. Gör. İsmail Hozdiç ve Uluslararası Öğrenci Ofisinin web sayfa sorumlusu Bekir Korkut da eşlik etti.

Ulusoy Un A.Ş’nin Kıdemli Kalite Uzmanları Erkan Afacan ve Alaattin Güven ile fabrika personeli tarafından karşılanan öğrenciler,  fabrika hakkında genel bilgi aldıktan sonra laboratuvarları gezerek un çeşitlerini, kaliteli un elde etme ve un üretim sürecini yerinde öğrendiler. Ayrıca yetkililer, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak onları merak ettikleri hususlar konusunda aydınlattı.

Samimi bir sohbet ve ikramın ardından, Ulusoy Un Fabrikası’nın önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile gezi sona erdi.

Uluslararası Öğrenci Ofisi, uluslararası öğrencileri, Samsun’un önde gelen sanayi firmalarıyla buluşturmaya devam edecek.