OMÜ Ülke Temsilcileri İftar Programında Toplandı

26 Mart Salı günü Uluslararası İlişkiler Birimi Öğrenci Koordinatörlüğü tarafından OMÜ’de okuyan farklı ülkelerden öğrenci temsilcilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

OMÜ Yaşam Merkezinde düzenlenen programa; OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Uluslararası Birim Başkanı Prof. Dr. Mustafa Said Kurşunoğlu, OMÜ Uluslararası Birim Başkan Yardımcısı ve Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Tütüncü, Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Atakan, Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Altın, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Olcay Bayraktar katıldı.

Uluslararası Öğrenci Topluluğu üyesi ülke temsilcilerinin ülke bayrakları ve milli kıyafetleriyle katıldığı iftar programına 80 farklı ülkeden temsilci katıldı.

Kuran tilaveti ile başlayan iftar programı; OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Uluslararası Birim Başkanı Prof. Dr. Mustafa Said Kurşunoğlu’ nun konuşmasının ardından dombra dinletisi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Hazırlayan : Nazik ANARBEKOVA