OMÜ’nün Filistinli Öğrencileri Bağımsızlık Mücadelelerini Anlattı

Uluslararası İlişkiler Birimi ile Uluslararası Öğrenci Topluluğunun iş birliğinde ”Filistin Tanıtım ve Kültür Günü” düzenlendi.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe; Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Açı Okulları Sahibi Rüstem Dinç, Filistinli Öğrenciler Genel Birliği Başkan Yardımcısı Nida Salah, Uluslararası Öğrenci Ofisi çalışanı Öğr. Gör. İsmail Hodziç, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlikte söz alan Filistinli Öğrenciler Genel Birliği Başkan Yardımcısı Nida Salah, Birlik hakkında bilgi vererek Türkiye Cumhuriyeti’ne verdiği destek için şükranlarını sundu.

İdlib’de şehit olan Türk askerlerine de rahmet dileyen Nida Salah, etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan OMÜ’ye de teşekkür etti.