ÖĞRENCİLERİMİZ KIZILAY, AFAD VE SYDV’Yİ ZİYARET ETTİ

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde okuyan Lübnan, Azerbaycan, Afganistan, Irak, İran, Gana, Gine, Mısır, Kırgızistan, Nijerya, Cibuti, Suriye ülkelerinden öğrencilerimiz YTB Uluslararası Öğrenci Akademisi Gönüllülük faaliyetleri dersi kapsamında Atakum ilçesindeki KIZILAY, SYDV ve AFAD kurumlarını ziyaret ettiler.

Kızılay ziyaretinde Atakum Kızılay Şubesini gezen öğrenciler kurumun çalışmaları hakkında Şube Başkanı Sayın Asım KURTOĞLU’ndan bilgi aldılar. SYDV ziyaretinde ise kurum gezilerek çalışmalar hakkında Vakıf Müdürü Sayın Şaban ÖZEN’den bilgi aldılar. AFAD ziyaretinde Eğitim Uzmanı Emre DOĞRAMACI’NIN bilgilendirme toplantısının ardından AFAD’ın faaliyet alanları kurum gezisi içerisinde tanıtıldı.