Hizmet İhracatçıları Birliği "Firma & Uluslararası Öğrenci İşbirliği Projesi" Hakkında Duyuru

Ülkemizin hizmet sektörleri ihracatının arttırılmasına yönelik faaliyetler ve çalışmalar gerçekleştirmek üzere kurulan Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından uluslararası öğrencilerimizle ihracatçı iş insanlarımızı buluşturmayı sağlamak üzere "Firma & Uluslararası Öğrenci İşbirliği Projesi" başlatılmıştır.

Bu proje doğrultusunda Üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerimizden kendi ülkelerinde iş yapan Türk ihracatçıları ile tanışmak, ilgili firmada staj yapmak ve çalışmak arzusunda olan ve görüşmelere katılmak isteyen öğrencilerimizin 03 Mayıs 2019 gününe kadar aşağıda linki verilen sayfayı ziyaret ederek ilgili formu doldurmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için tıklayınız.